RSS

ELS MESTRES DEL BLASCO FORMANT-NOS



   Cada divendres de 13h a 15h el claustre del Vte. Blasco Ibáñez tenim la vesprada formativa. Enguany el Projecte de Formació que portem endavant s’anomena Itinerari de Competències Bàsiques I. L’objectiu és aprendre a dissenyar Unitats Didàctiques Integrades per a fomentar les Competències Bàsiques.

   La manera d’aprendre és mitjançant la formació en cascada: una vegada al mes la cap d’estudis i una mestra del claustre acudeixen a un dia formatiu on diversos Mestres i Assessors de CEFIRES els ensenyen (aquestos han sigut prèviament formats per responsables de Conselleria). Després les dues transmeten la informació a la resta de mestres del claustre i entre tots comencen a elaborar les tasques que els encomanen per anar practicant i progressant en el disseny d’Unitats Didàctiques Integrades. 

    És una feina molt interessant i innovadora per a nosaltres, per això ens hem d’esforçar al màxim cada divendres i dedicar-li les nostres hores entre setmana (perquè també tenim deures) El millor de tot és que és una feina en equip. Com podeu observar a les fotografies, realitzem ponències, activitats individuals, en xicotet grup i en gran grup. I tot enfocat a la millora de la nostra tasca docent.















                                    Exposició d´alguns treballs.